|

زندان طرح از توکا نیستانی

کاريکاتور :" فرشته عدالت جمهوری اسلامی"
مهدی خزعلی، رزمنده دفاع مقدس و نویسنده منتقد که از یک ماه پیش بازداشت و در اعتصاب غذا به سر می برد در پیامی خطاب به همسر شهید باکری، همسر شهید همت و محمد نوریزاد گفته است: بگذارید قبل از اینکه در سوگ ارزش ها دق کنم برای احیای ارزش های ناب انقلاب اسلامی جان خویش فدا کرده و جایی برای خویش در خیل شهیدان باز کنم.

مهدی خزعلی، نویسنده، پزشک و وبلاگ نویس منتقد دولت و فرزند آیت الله ابوالقاسم خزعلی از اعضای مجلس خبرگان
هفدهم بهمن ۱۳۹۰ برابر با ششم فوريه ۲۰۱۲
به گزارش کلمه، مهدی خزعلی با تاکید بر اینکه تا شهادت ایستاده است در پیام خود آورده است: اگر خداوند منان مرا در جمع شهیدان پذیرفت، سلام شما را به همت و باکری خواهم رساند.
شب گذشته همسران شهید باکری و همت و همچنین محمد نوریزاد در نامه ای خطاب مهدی خزعلی، خواسته بودند که برای فردایی که همه چشم به راه اویند به اعتصاب خود پایان دهد.
در این نامه آمده بود: متوجه شدیم که او را به چهارده سال حبس در شهرستان برازجان و بعد از اتمام دوره محکومیت، به ده سال اقامت اجباری در این شهرستان حکم داده اند. و افزون بر اینها: نود ضربه شلاق!
چند روز پیش در خبرها آمده بود که مهدی خزعلی پس از بیست و پنج روز اعتصاب غذا بر اثر خونریزی معده به بهداری بند ۳۵۰ منتقل شده است.
این گزارش حاکی است هر چند وضعیت جسمی این زندانی سیاسی مناسب نیست و تاکنون بیش از ۱۶ کیلو کاهش وزن داشته است، اما او اعلام کرده که به اعتصاب غذای خود ادامه می دهد.
متن کامل پیام مهدی خزعلی به همسر شهید باکری، همسر شهید همت و محمد نوریزاد که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر است:
بسم رب الشهدا
برادر عزیز آقای محمد نوریزاد و همسران گرامی همرزمان شهید همت و باکری (دام عزهم)
پیام محبت آمیزتان واصل شد. از لطفتان سپاسگزارم، اما این حقیر از قافله عشق جا مانده ام شاید دری به آسمان باز شده باشد و شاید فرصتی، تا ادای دین نمایم.
بگذارید قبل از اینکه در سوگ ارزش ها دق کنم برای احیای ارزش های ناب انقلاب اسلامی جان خویش فدا کرده و جایی برای خویش در خیل شهیدان باز کنم. امروز و هر روز شاهد ذبح ارزش های انقلاب اسلامی هستیم و این نهال بیش از همیشه نیازمند ایثار و ازخود گذشتگی است.
دوستان عزیز به جای اینکه از من بخواهید تا اعتصاب را بشکنم، از آنان بخواهید به این حبس های غیرقانونی پایان دهند.
من تا شهادت ایستاده ام و اگر خداوند منان مرا در جمع شهیدان پذیرفت، سلام شما را به همت و باکری خواهم رساند.
والسلام علیکم و رحمة الله
مهدی خزعلی
٩٠/١١/ ١٧
*** ۲۳ سال اقامت اجباری در برازجان برای مهدی خزعلی
مهدی خزعلی، وبلاگنویس و مدیر انتشارات حیان، با حکم اولیه دادگاه به ۱۳ سال و ۱۰ ماه زندان، ۱۰ سال تبعید در شهرستان برازجان و ۹۰ ضربه شلاق محکوم شده است. متن این حکم هنوز به وی ابلاغ نشده است.
مهدی خزعلی، فعال سیاسی و فرزند آیتالله خزعلی، به ۱۳ سال و ۱۰ ماه حبس در زندان برازجان، ۱۰ سال اقامت اجباری در این شهرستان و ۹۰ ضربه شلاق محکوم شده است. چنانچه این حکم دادگاه بدوی تایید شود، آقای خزعلی باید در مجموع ۲۳ سال و ۱۰ ماه را در شهرستان برازجان بگذراند.
وی روز دوشنبه (۱۹ دی / ۹ ژانویه) بازداشت شده بود. خزعلی از اولین روز بازداشت خود در اعتراض به نحوه دستگیریاش دست به اعتصاب غذا زد. این فعال سیاسی، ۱۰ روز قبل از بازداشتش در گفتوگویی با دویچهوله درباره انتخابات مجلس ایران گفته بود: «۱۲ اسفند شهر بوی مرده خواهد داد.»
مهدی خزعلی، وبلاگنویس و مدیر انتشارات حیان، پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بازداشت و پس از مدتی به قید وثیقه آزاد شد. از آن زمان به بعد چندین بار او را به بهانههای مختلف بازداشت کردند.
آقای خزعلی هفتم مهرماه از ایران خارج شد. پس از این خروج رسانههای طرفدار دولت ایران نوشتند که وی فرار کرده و به گفتهی آنان «به دامان غرب پناهنده شده است».
مهدی خزعلی اما در تاریخ ۱۴ مهر به ایران بازگشت و در نوشته کوتاهی پاسخ داد: «من نگریختهام و در دفتر کارم هستم و خار چشم و استخوان در گلوی انحصارطلبان. خروج مخفیانه هم نداشتهام، از مرز فرودگاه امام خمینی و قانونی رفتم و برگشتم. مصاحبه هم نداشتهام، اما از امروز با همه مصاحبه خواهم کرد و پاسخ یاوهگویان را خواهم داد.»
مهدی خزعلی در آذرماه با نوشتن نامه سرگشادهای به آیتالله خامنهای اعلام کرده بود که از این پس هفتهای یک بار به عنوان درد دل به رهبر جمهوری اسلامی نامه خواهد نوشت و انتقاداتش را با وی در میان خواهد گذاشت.
وی در نامه خود خطاب به خامنهای گفته بود: «من پست و مقامی ندارم که نگرانش باشم، کیسهای ندوختهام که از پاره شدنش بهراسم، پس این فرصت را غنیمت بشمارید، بگذارید این نقاد هفتهای یکبار - به شیوهای دیگر - دردهای جامعه را برایتان بازگو کند. حال مختارید پاسخ مرا حضوری دهید یا برای پنجمین بار راهی سلول انفرادیام کنید.»
پس از انتشار این نامه وی در گفتوگویی با دویچهوله خبر از تشکیل پرونده جدیدی داد که به اتهام «اهانت به رهبری، نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام» از سوی دادسرای کارکنان دولت برای او گشوده شده است.
آیتالله خزعلی، نماینده مجلس خبرگان و پدر مهدی خزعلی، در نامهی سرگشادهای اعلام کرد که پسرش از راه منحرف شده است.
درخواست خاتمی از مهدی خزعلی برای شکستن اعتصاب غذای یک ماهه
وب سایت خاتمی : سید محمد خاتمی در تماس تلفنی با خانواده مهدی خزعلی از آخرین وضعیت وی که قریب یک ماه است در اعتصاب غذا به سر می برد با خبر شده از فرزند ایشان درخواست کرد پیام وی را مبنی بر شکستن اعتصاب غذای یک ماهه که انتظار همه دلسوزان و کسانی است که به جناب آقای دکتر مهدی خزعلی و انقلاب و ایران دلبستگی دارند به گوش ایشان برساند.
رئیس جمهوری سابق ایران در گفت و گو با فرزند دکتر مهدی خزعلی ضمن اظهار تأسف فراوان از وضعیت دکتر مهدی خزعلی و صدور احکام بسیار سنگین برای ایشان در سی و چهارمین سالروز عروج برادر شهیدشان خاطر نشان کرد:
چون من دسترسی به ایشان ندارم خواستم اگر میسر است از طریق شما یا همسر مکرمشان (که در موقع تماس به دادگاه دکتر مهدی خزعلی مراجعه کرده بودند) درخواست کنم که پیام مرا به گوش ایشان برسانید:
وجود عزیزانی چون ایشان گران بها است و حفظ آن لازم است. خواهشمند است دست از اعتصاب غذا بردارند و این، انتظار همه دلسوزان و کسانی است که به جناب آقای دکتر مهدی خزعلی و انقلاب و ایران دلبستگی دارند.
با این امید که مسؤولان ذی ربط نیز به خواست های ایشان توجه کنند.
دکتر مهدی خزعلی، فرزند آیت الله خزعلی و مدیر انتشارات پزشکی حیان که از نوزدهم دی ماه ۹۰ در بازداشت و اعتصاب غذا به سر می برد، چند روز قبل (۱۶ بهمن ماه ۹۰) در دادگاه بدوی به ریاست قاضی پیرعباسی به ۱۴ سال حبس، ۱۰ سال تبعید و ۹۰ ضربه شلاق محکوم شده است.
نقض حقوق بشر”; در رژیم توتالیتر،”: جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای" فرزند مهدی خزعلی: حال پدر وخیم است، حتی از بردن او به پزشک قانونی هم طفره رفته اند
فرزند مهدی خزعلی، با اظهار اینکه پدرش در اثر اعتصاب غذا حالش وخیم است به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت:« امروز (۲۱ بهمن) سی و سومین روزی است که پدرم همچنان در اعتصاب غذا است.
اواخر هفته گذشته دچار خونریزی معده شده شد. بعد از این اتفاق او را از بند ۲۰۹ زندان اوین به بند عمومی(۳۵۰) منتقل کردند و همان روز در بهداری بند بستری شده است. روز دوشنبه این هفته پس از دو هفته عدم اجازه ی ملاقات بالاخره با نامه دادستانی موافق به ملاقات او شدیم. خیلی لاغر شده بود، حالش خیلی بد بود و متاسفانه دیگر از آن روز تا الان از او خبر نداریم که در چه وضعیتی است.»
مهدی خزعلی، وبلاگنویس منتقد دولت و مدیر انتشارات “حیان” برای چندمین بار در تاریخ ۱۹ دی ماه توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. به گزارش وب سایت کلمه بازداشت او که با ضرب و شتم همراه بود به شکستگی یکی از دست هایش ختم شد.
مهدی خزعلی در بهمن ماه به اتهام مصاحبه با بی بی سی و نوشتن نامه انتقاد آمیز به رهبر جمهوری اسلامی ایران توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی پیرعباسی به ۱۴ سال حبس، ۱۰ سال تبعید و ۹۰ ضربه شلاق محکوم شد. مهدی خزعلی در حال حاضر در سی و سومین روز اعتصاب غذایش در زندان اوین به سر می برد. او همچنین فرزند ابوالقاسم خزعلی، از اعضای مجلس خبرگان است.
مهدی خزعلی از جمله فعالان سیاسی است که طی هفته های گذشته از تحریم انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی سخن گفته بود.
محمد صالح خزعلی با اظهار اینکه پدرش در اعتراض به بازداشتش، حکم صادره در اعتصاب غذا به سر می برد، گفت: « در ملاقات با پدرم خواستیم تا اعتصابش را بشکند و تقاضای دوستانش را نیز برای شکستن اعتصاب به او منتقل کردیم اما ایشان قبول نمی کند.
پدرم این بار به اتهام های بازداشت شده که قبلا برای آن اتهام ها مانند تبلیغ علیه نظام، توهین و. بازداشت شده و پرونده دارد. پدرم به بازپرسی که حکم بازداشت موقت او را صادر کرد گفت که این اتهام های که می گوید در پرونده های قبلی من همگی است در ضمن برای آنها قرار کفالت، التزام یا وثیقه صادر شده است و برای هیچکدام بازداشت موقت صادر نشده است.
او معترض به بازداشت موقتش است. ایشان طبق قانون می تواند با قرار وثیقه از زندان بیرون بیاید تا زمانیکه اجرای قانونی حکمش اعلام شود اما نمی دانیم چرا قرار وثیقه را اعلام نمی کنند لابد می ترسند که پدرم وقتی بیرون بیاید دوباره مطالبی بنویسد.»
مهدی خزعلی در بهداری اوین بستری شد
در سی و ششمین روز از اعتصاب غذا، مهدی خزعلی شب گذشته در بهداری اوین بستری شد.
به گزارش کلمه، مهدی خزعلی پس از چند روز سرگیجه و ضعف شدید جسمانی در بهداری اوین بستری شد.
به گفته منابع خبری کلمه از زندان اوین، مهدی خزعلی در حالی به بهداری اوین منتقل شد که در اثر ضعف شدید حتی توان راه رفتن نیز نداشت.
پیش از این پسر مهدی خرعلی با ابراز نگرانی از طولانی شدن اعتصاب غذای پدرش و بی خبری از او به کلمه گفته بود: می دانیم که از اعتصاب غذا کوتاه نمی آیند، ما هم هیچ کاری از دستمان بر نمی آید و فقط در این راه می توانیم دعا کنیم چون مثل دفعه های قبل گفته اند که آنجا غذا نخواهند خورد.
مهدی خزعلی رزمنده دوران دفاع مقدس و نویسنده منتقددر اثر اعتصاب غذا، بسیار ضعیف شده و بر خلاف درخواست هم بندیان و دوستان و خانواده و فعالان سیاسی حاضر به پایان دادن به اعتصاب غذای خود نیست.
وی تاکنون چندین بار بر اثر اعتصاب و نوسان شدید فشار، تغییر رنگ صورت و بی حالی مفرط به بهداری اوین منتقل شده اما همچنان می گوید که خود را برای شهادت آماده کرده است و اعتصاب خود را نخواهد شکست.
هفته ی گذشته سید محمد خاتمی، رییس جمهور سابق کشورمان در تماس تلفنی با خانواده مهدی خزعلی از فرزند وی درخواست کرده بودپیام وی را مبنی بر درخواست شکستن اعتصاب غذای یک ماهه که انتظار همه دلسوزان و کسانی است که به مهدی خزعلی و انقلاب و ایران دلبستگی دارند به گوش وی برساند.
مهدی خزعلی قبل از آن در پیامی خطاب به همسر شهید باکری، همسر شهید همت و محمد نوریزاد گفته بود: بگذارید قبل از اینکه در سوگ ارزش ها دق کنم برای احیای ارزش های ناب انقلاب اسلامی جان خویش فدا کرده و جایی برای خویش در خیل شهیدان باز کنم.
همسران شهید باکری و همت و همچنین محمد نوریزاد در نامه ای خطاب مهدی خزعلی، خواسته بودند که برای فردایی که همه چشم به راه اویند به اعتصاب خود پایان دهد.
مهدی خزعلی به چهارده سال حبس در شهرستان برازجان و بعد از اتمام دوره محکومیت، به ده سال اقامت اجباری در این شهرستان و نود ضربه شلاق محکوم شده است.
مهدی خزعلی، به چهار سال و نیم زندان و ده سال تبعید محکوم شد
مهدی خزعلی، فعال سیاسی که هم اکنون در زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده است، به چهارسال و نیم حبس و ده سال تبعید در شهرستان برازجان محکوم شد. محمدحسین آغاسی، وکیل مدافع آقای خزعلی، در گفتوگو با رادیو فردا ضمن اعلام این خبر گفت این اولین حکمی ست که در بارهی موکلش به طور کتبی به او ابلاغ شده و حکم قبلی به طور شفاهی بوده است.
به گفتهی وکیل مهدی خزعلی، او برای شش مورد توهین به مقامهای جمهوری اسلامی نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم شده است.
آقای آغاسی گفته است که به این رأی اعتراض خواهد کرد.
همسر و دختر مهدی خزعلی توسط نیروهای امنیتی ربوده شدند به گزارش جـــرس: امروز همسر دکتر مهدی خزعلی و دخترش توسط نیروهای امنیتی ربوده شدند. به گزارش سایت «باران»، بعد از ظهر سه شنبه همسر دکتر مهدی خزعلی به همراه دختر خود در حالی که سوار بر خودرو شخصی در خیابان آزادی به سمت منزلشان در حال حرکت بودند توسط نیروهای امنیتی در محاصره قرار گرفتند و پس از دستگیری به مکان نامعلومی منتقل شدند.تلاشهای صورت گرفته برای آگاهی از سرنوشت و مکان بازداشت، بی نتیجه بوده است. این در حالیست که مهدی خزعلی در سی و هفتمین روز اعتصاب غذای خود به سر می برد و به دلیل وخامت حالش در بهداری زندان اوین بستری شده است.
DW/MAR
این گزارشها در حال تکمیل شدن است
بخوانید مطالب مرتبط در این ضمیمه
خبر گزاری مردانی نیوز مهدی خزعلی: روزی خواهد آمد که آنها را محاکمه کنیم اما عادلانه / مهدی خزعلی: شرایط بند ۲۰۹ و۲۴۰ زندان اوین فاجعهبار است/ دکتر خزعلی آیا گذشته خودش را هم یادش هست؟
http://www.mardaninews.org/the-news/59-1389-01-09-22-28-57/6385-1390-05-24-08-52-09.html
|